Spring over
Ordrer afsendes 2 gange ugentligt
Gratis og nem returnering
Fri fragt ved ordre over 299 DKK
4,9 på Trustpilot
Gratis og nem returnering
Ordrer afsendes 2 gange ugentligt
Gratis og nem returnering
Fri fragt ved ordre over 299 DKK
4,9 på Trustpilot
Gratis og nem returnering
Ordrer afsendes 2 gange ugentligt
Gratis og nem returnering
Fri fragt ved ordre over 299 DKK
4,9 på Trustpilot
Gratis og nem returnering

Bag kulisserne af bogen "Bobbi Balloon"

At skabe en bog er en rejse fyldt med kreativitet, udfordringer og sjove øjeblikke. "Bobbi Balloon" er ikke bare en bog; det er et eventyr ind i fantasiens verden og...

At skabe en bog er en rejse fyldt med kreativitet, udfordringer og sjove øjeblikke. "Bobbi Balloon" er ikke bare en bog; det er et eventyr ind i fantasiens verden og det fineste univers. Lad os dykke ned bag kulisserne og udforske processen bag denne magiske rejse.

Fra ide til bog

Hver god historie begynder et sted, og for "Bobbi Balloon" startede det med ideen om at skabe et nostalgisk univers med ønsket om at skabe en hjertevarm fortælling, der kunne røre læsernes sjæle. Vi var så heldige at få den dygtige børnebogsforfatter Maria Rytter med på rejsen, som gav Bobbi sit liv og sjæl. Maria brugte tid på at udvikle karakterer og skabe en spændende og samtidig fin historie, der ville tiltale tumlinger og unge børn. Bobbi Balloon, hovedpersonen, tog form som en legede, venlig ballon, der skulle ud på eventyr og havde sol og måne som sine forældre. 

Skriveprocessen

Skrivning er sjælen i enhver bog, og for "Bobbi Balloon" var det en fornøjelig proces. Maria skrev hele bogen i rim-form, for at give bogen sit nostalgiske, tidløse udtryk - og for at forme en nem og læsevenlig oplevelse for de yngste. At finde den rette stemning og tone var afgørende for at bringe karaktererne til live og skabe en forbindelse mellem dem og læserne.

Redigeringsfasen

Enhver forfatter ved, at det første udkast sjældent er det endelige produkt. Redigeringsfasen var en omhyggelig proces med at polere sætninger og sikre en sammenhængende fortælling. Desuden skulle der findes et forlag, som gerne vil være med denne rejse og stå for udgivelsen af bogen. Vi var så heldige at forlaget Superlux ville tage denne opgave på sig og deres team af redaktører og beta-læsere blev involveret for at give værdifuld feedback og perspektiver udefra.

Illustration og Design

Bogens visuelle identitet er afgørende, især for en børnebog som "Bobbi Balloon", og her skabte den dygtig og talentfulde illustrator Karen-Lise Yde det fineste univers, der gav historien liv. I tæt samarbejde mellem illustrator Karen-Lise Yde og forfatter Maria Rytter blev Bobbi skabt. Bobbi og de andre karakterer i bogen fik deres udtryk og udsende, og Karen-Lise skabte de farverige og engagerende illustrationer, der ikke kun supplerede teksten, men også bragte historien til live på en visuel måde.

Udgivelsesforberedelser 

Da alt var på plads, var det tid til at forberede bogen til udgivelse. Dette omfattede valg af udgivelsesplatform, markedsføringsplanlægning og opbygning af forventningerne hos læserne. Sociale medier, forhåndsbestillinger og interviews blev brugt til at sprede budskabet om "Bobbi Balloon" og skabe interesse før lanceringen.

Lancering og feedback

Endelig blev "Bobbi Balloon" lanceret ud i verden. Hele holdet oplevede glæden ved at se læsernes reaktioner og modtage feedback fra både børn og voksne. Denne fase var ikke blot afslutningen på rejsen, men begyndelsen på en ny, med muligheder for opfølgninger, events og engagement med læserne. Vi er alle spændte på hvor vores fine bog vil ende og hvilke nye rejser Bobbi skal på!

At skrive "Bobbi Balloon" var en udfordrende, men givende rejse. Fra inspiration til udgivelse var hvert skridt vigtigt for at skabe en hjertevarm og mindeværdig historie. Lad dig fordybe i "Bobbi Balloon" og tag del i denne magiske rejse gennem ord og billeder.

Vælg muligheder